Düzce’de Samandere ile Yoğunpelit köylerinde meydana gelen heyelanlara Düzce Valiliği Özel İdaresi ekipleri anında müdahale etti.
Düzce’de yağışlarla birlikte küçük çaplı heyelanlar meydana geldi. Düzce Valiliği İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, Samandere Köyü'nde meydana gelen heyelana karşı harekete geçerek bölgede dolgu çalışmalarına başladı. Heyelan bölgesi titiz incelemelerle stabilize edilerek, olası yeni kaymaların ve tekrarlanma risklerinin önüne geçilmesi için gerekli çalışmalara devam ediyor.
Benzer şekilde Yığılca Kaymakamlığı koordinesinde İl Özel İdaresi ekipleri Yığılca ilçesi Yoğunpelit Köyü'nde meydana gelen heyelana hızlı bir şekilde müdahale ederek gerekli dolgu çalışmasını tamamladı. Bu sayede heyelan bölgesi stabilize edilerek yeni kaymaların önüne geçildi. Ekipler, heyelanların tamamen onarılması için çalışmalarını aralıksız sürdürürken, bölgede tekrarlanma riskinin minimize edilmesi için de gerekli kontroller yapılıyor.
Heyelanlara anında müdahale

.
- Yorumlar 0
- Facebook Yorumları
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler




Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Haberdarım | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: So Bilişim
Haber Yazılımı: So Bilişim
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.