BAŞKAN GÖKHAN DEMİRAĞ’A SÜRPRİZ KUTLAMA

30 Mart 2014 yerel seçimlerinin birinci yılında, Foça Belediyesi personelleri Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’a sürpriz bir kutlama hazırladı.Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’a bir sürpriz hazırla...

Başkan Gökhan Demirağ’a Sürpriz Kutlama

30 Mart 2015 Pazartesi 11:48

30 Mart 2014 yerel seçimlerinin birinci yılında, Foça Belediyesi personelleri Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’a sürpriz bir kutlama hazırladı.

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’a bir sürpriz hazırlayan belediye çalışanları, sabah saatlerinde pastayla makama geldi. Belediye personeli, daha sonra kesilen pastayla seçimlerin birinci yıl dönümünü ve Başkan Demirağ’ın 11. yılını kutladı. Belediye personeline başkan yardımcıları ve Belediye Başkanı Demirağ’ın eşi Derya Demirağ da eşlik etti. Pastayı eşi ile birlikte kesen Başkan Gökhan Demirağ, "Bu koltuğa sizler sayesinde oturuyoruz. Güzel bir 11 yıl geçti, sizin emekleriniz benim emeklerim çok üstünde, güzel ve büyük bir aile olduk. Bundan sonrada bu ailenin devamında sevgiyle çalışacağız. Bazen eksiklikler oluyor, bazen kırgınlıklar oluyor. Mümkün oldukça herkese adil davranmaya çalışıyoruz. Bundan sonraki süreçte de aynı sevecenlikte birlikte oluruz” dedi.

Pasta kesiminin ardından, Başkan Demirağ personelle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: IHA

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.