BAŞKAN ÖZDEMİR VATANDAŞLARIN TALEPLERİNİ DİNLEDİ

Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, ilçeye bağlı kırsal mahallelerdeki sorunları yerinde görüp çözüm üretmek için başlattığı kırsal mahalle ziyaretlerine devam ediyor.Araban Belediye Başkanı Mehme...

Başkan Özdemir Vatandaşların Taleplerini Dinledi

29 Mart 2015 Pazar 14:08

Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, ilçeye bağlı kırsal mahallelerdeki sorunları yerinde görüp çözüm üretmek için başlattığı kırsal mahalle ziyaretlerine devam ediyor.

Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, AK Parti Araban İlçe Başkanı Kamil Murat Kasney ve Araban Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Çobanoğlu ile birlikte ilçeye bağlı kırsal mahallelerin sorunlarını yerinde görüp çözüm üretmek için düzenlediği geziye Hisar Mahallesi’nden başladı. Vatandaşlarla kahvehanede bir araya gelerek çay içip sohbet eden Başkan Özdemir, daha sonra vatandaşlarla birlikte sokakları dolaşarak vatandaşların taleplerini yerinde görüp notlar aldı. Başkan Özdemir, ’’Bahar mevsiminin gelmesiyle birlikte saha çalışmalarımıza başlayacağız. Araban Belediyesi olarak kırsal mahallelerimizde başlatacağımız çalışmalar için önemli adımlar atacağız" dedi.

Hisar Mahallesi’ne bir sosyal tesis yaptıracakları müjdesini veren Özdemir, "Bozuk yolların yapımına başlayacağız, havaların ısınmasıyla birlikte Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile Araban Belediyesi ekiplerimiz ile taleplerinizin tümünü yerine getirmek için başlatacağımız çalışmalarımız aralıksız devam edecektir. Sizden gelen ve bizim tespit ettiğimiz sorunların hepsini çözeceğiz. Büyükşehir Belediyesi ile yapılacak çalışmaların projelerini değerlendiriyoruz. Kırsal mahallelerimiz için ayrı ayrı projelerimiz var. Projelerimizin hayata geçmesi için gece gündüz, hafta için ve hafta sonu demeden aralıksız çalışmalarımız sürüyor" dedi.

Kaynak: IHA

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.