BİLECİK 1. AMATÖR LİGİ

Bilecik 1. Amatör Lig 24. hafta futbol müsabakasında grup lideri Bilecik İl Özel İdarespor, Bayırköyspor’u 5-0 yendi.Bilecik sentetik sahada oynanan maçta, Bilecik İl Özel İdarespor, Bayırköyspor’u 5-...

Bilecik 1. Amatör Ligi

29 Mart 2015 Pazar 13:43

Bilecik 1. Amatör Lig 24. hafta futbol müsabakasında grup lideri Bilecik İl Özel İdarespor, Bayırköyspor’u 5-0 yendi.

Bilecik sentetik sahada oynanan maçta, Bilecik İl Özel İdarespor, Bayırköyspor’u 5-0 yenerek puanını 56’ya çıkardı. Maça iyi başlayan iki takım, ilk yarı boyunca birbirlerine üstünlük kurmaya çalıştılar. Karşılık bulunan ataklar gol ile sonuçlanmayınca ilk yarı 0-0 bitti. Maçın ikinci yarısına iyi başlayan Bilecik İl Özel İdarespor, maçın 47’ci dakikasında Altıner Yörümüz’in golü ile 1-0 öne geçti. Bu golden 3 dakika sonra maçın 50’inci dakikasında İbrahim Kiraz, durumu 2-0’a getirerek takımını rahatlattı. Maçın 75’inci dakikasında İbrahim Kiraz bir gol daha atarak durumu 3-0 yaptı. Oyuna sonradan giren genç oyuncu Baran Çim, maçın 75’inci ve 88’inci dakikalarında attığı goller ile durumu bir anda 5-0’a getirdi. Maçta başka gol olmazken, karşılaşma bu şekilde sona erdi. Bu skor sonrası lider puanını 56’ya yükseltirken, Bayırköyspor 13 puanda kalarak düşme hattında kaldı.

Maç sonu maçı değerlendiren Bilecik İl Özel İdarespor Antrenörü Hasan Kol, ilk yarı kötü bir oyun sergilediklerini belirterek, “İkinci yarıya iyi başlayarak erken bir gol bulduk. Bu gol sonrası oyunun düğümü çözüldü ve maç 5-0’a kadar geldi. Oyuncularımı kutluyorum, liderliğimizi devam ettiriyoruz. Önümüzdeki kritik maçları alarak mutlu sona yaklaşacağız” dedi.

Kaynak: IHA

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.