BİLECİK’TE MOBESE KAMERALARININ BAKIMLARI YAPILIYOR

Bilecik’te 20O9 yılında hizmete giren Mobil Elektronik Sistem Entegrasyonu (MOBESE) adı verilen Kent Güvenliği Sistemi kameralarının periyodik bir şekilde bakımı ve onarımları yapılıyor.Suç unsurların...

Bilecik’te MOBESE Kameralarının Bakımları Yapılıyor

30 Mart 2015 Pazartesi 11:43

Bilecik’te 20O9 yılında hizmete giren Mobil Elektronik Sistem Entegrasyonu (MOBESE) adı verilen Kent Güvenliği Sistemi kameralarının periyodik bir şekilde bakımı ve onarımları yapılıyor.

Suç unsurlarının önüne geçilmesi ve işlenen suçlarda faillerin yakalanması noktasında oldukça önemli görevler üstlenen mobese kameralar bakımdan geçiriliyor. Arızalı olanlar temir edilirken yağışlı hava nedeniyle kamera üzerinde biriken toz ve çamur şeklindeki benzeri atık maddeler de temizleniyor. Vinç yardımı ile mobese kameraların bakımını yapan uzmanlar, kameraların daha sağlıklı çalışması için bakım ve onarımlarının yapıldığı bildirildiler.

Bilecik’te 21 yerde bulunan kameralar sayesinde şehrin giriş ve çıkışları, kavşaklar, cadde ve sokaklar ile insanların yoğun olduğu bölgeler 24 saat takip ediliyor.

Kaynak: IHA

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.