BİRİMLER ARASI DOSTLUK TURNUVASINDA SONA DOĞRU

Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, belediye çalışanlarının moral ve motivasyonunun yükseltilmesi ve birimler arasında dostluk, kardeşlik, birlik ve beraberliğe vesile olması yönünde yapı...

Birimler Arası Dostluk Turnuvasında Sona Doğru

30 Mart 2015 Pazartesi 13:18

Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, belediye çalışanlarının moral ve motivasyonunun yükseltilmesi ve birimler arasında dostluk, kardeşlik, birlik ve beraberliğe vesile olması yönünde yapılan “Birimler Arası Halı Saha Futbol Dostluk Turnuvası’nda” finale çıkan 2 takımın belli olduğunu söyledi.

Mart ayında başlayan ve oldukça çekişmeli ve zevkli karşılaşmalara sahne olan futbol turnuvasının, oynanan yarı final karşılaşmalarında, Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, başkan yardımcıları, daire müdürleri, turnuvaya katılan diğer takımların oyuncuları izledi.

Nurihas Sosyal ve Spor Tesislerinde iki hafta önce start alan turnuvada, takımların son derece mütevazi ve centilmence mücadele ettiklerini belirten Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, “Spor; sevgi, saygı ve kardeşlik demektir. Bu anlayış içerisinde takımlarımız, son derece çekişmeli ancak centilmence, fair-play ruhuna yakışır, gerçek anlamda dostluğun en güzel örneğinin sergilendiği bir ortamda müsabakalarını oynadılar. Çalışanlar yoğun hafta içi mesai stresini, hafta sonu oynanan maçlarda attılar” dedi.

Yarı final maçlarında; Fen İşleri Takımı:5 - Yemekhane Takımı:3 skoru ile tamamlandı. Park Bahçeler Takımı:3 - Temizlik Takımı: 2 olarak skor elde etti. Buna göre Final maçına Fen İşleri ile Park ve Bahçeler takımları karşılaşacak olup turnuvanın şampiyonu belirlenecek.

5 Nisan 2015 Pazar günü Nurihas Sosyal ve Spor Tesislerinde gerçekleştirilecek olan Final maçının çok çekişmeli geçeceğini ifade eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, final maçında şampiyon takıma Başkanlık olarak ayrıca özel ödül verileceğini sözlerine ekledi.

Kaynak: IHA

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.