DEMİRKOL, KÜMEEVLER’E ÇÖZÜMLE DÖNDÜ

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, geçen hafta ziyaret ettiği Sırrın Mahallesi Kümeevler bölgesindeki sorunların çözümü için çalışma başlattı.Başkan Demirkol, 22 Mart’ta ziyaret ettiği Sırrın M...

Demirkol, Kümeevler’e Çözümle Döndü

29 Mart 2015 Pazar 11:18

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, geçen hafta ziyaret ettiği Sırrın Mahallesi Kümeevler bölgesindeki sorunların çözümü için çalışma başlattı.

Başkan Demirkol, 22 Mart’ta ziyaret ettiği Sırrın Mahallesi Kümeevler bölgesinde vatandaşların alt ve üst yapı sorunlarını dinleyerek, çözüm için çalışma başlattı. Demirkol, çalışmalar kapsamında Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç ile birlikte dün Kümeevler bölgesine gitti. Demirkol, Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Şanlıurfa Su ve Kanalizasyon İdaresi Müdürlüğü’nün (ŞUSKİ) kısa sürede alt yapı çalışmalarına başlayacağını ve alt yapının tamamlanmasıyla da Haliliye Belediyesi’nin üst yapı çalışmalarına başlayacağını söyledi.

Demirkol ve Güvenç’in incelemelerine Haliliye Belediye Meclis Üyesi Nihat Kılıç ve AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mehmet Canpolat ile ilgililer de eşlik etti.

Kaynak: IHA

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.