DSİ 13. BÖLGE MÜDÜRÜ ÖZGÜR, KORKUTELİ’NDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Antalya’nın Korkuteli ilçesinin bazı köylerinde yoğun yağış sonucu derelerde meydana gelen taşkınlardan dere yataklarındaki yerleşim yerleri olumsuz etkilenirken, DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür böl...

DSİ 13. Bölge Müdürü Özgür, Korkuteli’nde İncelemelerde Bulundu

28 Mart 2015 Cumartesi 13:43

Antalya’nın Korkuteli ilçesinin bazı köylerinde yoğun yağış sonucu derelerde meydana gelen taşkınlardan dere yataklarındaki yerleşim yerleri olumsuz etkilenirken, DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür bölgede incelemelerde bulundu.

DSİ 13. Bölge Müdür Yardımcısı Tuncay Aykan ve ilgili şube müdürleri ile birlikte Korkuteli ilçesine bağlı Dereköy ve Sülekler köylerinde incelemelerde bulunan DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, “Her zaman vatandaşlarımıza dere yataklarına kalıcı ve geçici yapı yapmamaları konusunda uyarılarda bulunuyoruz. Burada gördüğümüz vatandaşlarımızın dere yataklarına yapılar yaptığı ve bu konuda uyarıların dikkate alınmayarak ihmal edildiğidir” dedi.

DSİ olarak bölgede makineli çalışma yapmak için vatandaşların kendilerine muvafakat vermesi gerektiğini ifade eden Özgür, “Müsaade olmayınca çalışma yapamıyoruz. O zaman da böyle olumsuzluklar yaşanıyor. Şu an her iki köyümüzde de iş makineleriz çalışmaya başladı. Olumsuzlukları asgari düzeye indirmek için ekiplerimizi seferber etmiş bulunmaktayız. Bir kez daha vatandaşlarımıza dere yataklarına kalıcı ve geçici yapı yapmamalarını özellikle belirtmek istiyorum’’ açıklamasını yaptı.

Kaynak: IHA

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.