ESKÜDER’DEN TEPEBAŞI BELEDİYE BAŞKANI DT. AHMET ATAÇ’A NEZAKET ZİYARETİ

Eskişehir Kültür Sanat Derneği (ESKÜDER) yöneticileri Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’a nezaket ziyaretinde bulundular.ESKÜDER Başkanı edebiyatçı-yazar Gazi Durusu, ziyarette yaptığı konuşmad...

Esküder’den Tepebaşı Belediye Başkanı DT. Ahmet Ataç’a Nezaket Ziyareti

30 Mart 2015 Pazartesi 10:13

Eskişehir Kültür Sanat Derneği (ESKÜDER) yöneticileri Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’a nezaket ziyaretinde bulundular.

ESKÜDER Başkanı edebiyatçı-yazar Gazi Durusu, ziyarette yaptığı konuşmada, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’i ve ‘Tepebaşı’nda hayat var’ sloganı ile Tepebaşı’nı en yaşanabilir ilçe haline getiren Başkan Ahmet Ataç’ı kendilerine rol model olarak kabul ettiklerini belirterek, "Kültür ve sanat kenti Eskişehir’in yerel değerlerinin halkın kent belleğine kazınması için özveri ile çalışan gönüllü grubuz. Karacahisar kalesi, Frigya Vadisi, asırlık çınar ağaçları, tarihi hamamlar gibi yerel değerlerimize sahip çıkacağız Eskişehir kent belleğine değer katmaya çalışırken, Eskişehir’de bulunan resmi kurumlarla, tüm dernek, vakıf ve odalarla işbirliği yapacağız’’ diye konuştu.

Eskişehir Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç da ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, ‘’ESKÜDER’i yeni kurmanıza rağmen, her yerde, her zaman sizler varsınız ve sizlerin çalışmalarını taktir ediyorum. Tepebaşı Belediyesi olarak bizlerde size her zaman destek olacağız. Siz de ESKÜDER’i güçlendirin ve Eskişehir’i her yönüyle dünyaya duyuracak kültürel ve sanat çalışmalarınızı devam ettirin’’ dedi.

Kaynak: IHA

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.