GKV ABBAS GÜÇLÜ’YÜ AĞIRLADI

Eğitimci-Yazar Abbas Güçlü, Gaziantep Kolej Vakfı (GKV) Özel Okulları’nın konuğu olarak geldiği Gaziantep’te eğitimle ilgili düşüncelerini paylaşarak, öğrencilere hayallerinin peşinde koşmalarını tavs...

GKV Abbas Güçlü’yü Ağırladı

29 Mart 2015 Pazar 10:43

Eğitimci-Yazar Abbas Güçlü, Gaziantep Kolej Vakfı (GKV) Özel Okulları’nın konuğu olarak geldiği Gaziantep’te eğitimle ilgili düşüncelerini paylaşarak, öğrencilere hayallerinin peşinde koşmalarını tavsiye etti. Okullarda mutfak derslerinin de konulması gerektiğini belirten Güçlü, Türkiye’nin ABD gibi bir fırsatlar ülkesi olduğunu söyledi.

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları’nın konuğu olarak geldiği Gaziantep’te söyleşi yapan Abbas Güçlü, öğrenci ve velilerin sınavlarla ilgili sorularını yanıtlayarak, öğrencilere “Hayallerinizin peşinde koşun” dedi. Gaziantep Ticaret Odası Toplantı Salonu’nda düzenlenen ve çok sayıda davetlinin katıldığı söyleşiye Gaziantep Kolej Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Celal Ersoy, Yönetim Kurulu Üyeleri Avukat Mete Sayın, Aysel Tokatlı ve Dr. Mustafa Özgün ile Gaziantep Kolej Vakfı Genel Sekreteri Funda Sural ile GKV Özel Okulları Genel Müdürü Müfit Taşlıyar da katıldı. Söyleşi öncesi düzenlenen kokteylde katılımcılarla sohbet eden Abbas Güçlü, eğitimle ilgili düşüncelerini paylaşarak, öğrenci ve velilerin sorularını yanıtladı. Güçlü, Gaziantep mutfağının zenginliğine de değinerek, okullarda mutfak dersleri konması gerektiğini ve buralardan mezun olan öğrencilerin kendi kent mutfaklarını öğrenmek zorunda olduğunu sözlerine ekledi. Öğrencilere hayallerinin peşinden koşmalarını tavsiye eden Güçlü, Türkiye’nin de ABD gibi fırsatlar ülkesi olduğunu belirtti. Söyleşinin sonunda GKV Özel Okulları Genel Müdürü Müfit Taşlıyar, Abbas Güçlü’ye teşekkür ederek günün anısına Gaziantep bakır işçiliğinin en güzel örneklerinden birisi olan bir vazo hediye etti.

Kaynak: IHA

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.