İLGİ’SİZ ÖĞRENCİLERDEN İLGİ ÇEKEN ÇALIŞMA

İzmir Ekonomi Üniversite bünyesinde 2 yıl önce kurulan ve topluma yararlı projeler üretmeyi amaç edinen İlgi’sizler Derneği ’Yürüyen Kitaplar Projesi’ kapsamında 14. Kütüphanesini Saruhanlı’nın Azimli...

İlgi’siz Öğrencilerden İlgi Çeken Çalışma

30 Mart 2015 Pazartesi 13:18

İzmir Ekonomi Üniversite bünyesinde 2 yıl önce kurulan ve topluma yararlı projeler üretmeyi amaç edinen İlgi’sizler Derneği ’Yürüyen Kitaplar Projesi’ kapsamında 14. Kütüphanesini Saruhanlı’nın Azimli mahallesindeki İlköğretim okulunda kurdu.

30 kişilik yönetici kadrosu ve 300 gönüllü üyesi bulunan İlgi’sizler Derneği üyeleri Azimli İlköğretim okulunun bahçesinde öğrenciler ve mahalle sakinleri ile kahvaltıda bir araya geldi. Saruhanlı İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Işık’ın da katıldığı etkinlikte çeşitli gösteriler sergilendi ve oyunlar oynandı. Daha sonra dernek üyeleri bu okuldaki bir sınıfı düzenleyerek kütüphaneye dönüştürdü ve bin 500 adet kitap bağışladı.

Programın sonunda Azimli Mahallesi Muhtarı Osman Yanar, dernek yöneticilerine teşekkür etti. Milli Eğitim Müdürü Işık ise bu örnek çalışmalarından dolayı plaket verdi.

Kaynak: IHA

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.