KİLİS’Lİ GENÇLER ECDADLARINA SAHİP ÇIKTI

Gençlik ve Spor Bakanlığının düzenlediği ‘’Gençlerden Ecdada Mektup’’ Yarışması sona erdi. Gençlerden Ecdada Mektup Yarışmasının son gününde gece geç saatlere kadar süren yoğun çalışmalar sayesinde Ki...

Kilis’li Gençler Ecdadlarına Sahip Çıktı

30 Mart 2015 Pazartesi 10:43

Gençlik ve Spor Bakanlığının düzenlediği ‘’Gençlerden Ecdada Mektup’’ Yarışması sona erdi. Gençlerden Ecdada Mektup Yarışmasının son gününde gece geç saatlere kadar süren yoğun çalışmalar sayesinde Kilis genelinden toplanan tüm mektupların sisteme girişleri liderler ve gönüllü üyeler tarafından tamamlandı.

Yarışma boyunca desteklerini esirgemeyen Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Remzi Arkaltı ve Gençlik Merkezi Müdürü Ayhan Çivit de Kilis Gençlik Merkezi çalışanlarını son günlerinde yalnız bırakmadı.

Çanakkale Destanı ve Sarıkamış’ın 100.yılında hayata geçirilen Gençlerden Ecdada Mektup Yarışmasına Kilis’ten 42 bin 679 adet mektup yazıldı. Türkiye genelinde nüfus çoğunluğuna göre birinci, yazılan mektup sayısına göre ise ikinci oldu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Remzi Arkaltı, Bakanlığın düzenlediği yarışmada Kilisli gençlerin ve Kilis halkının duyarlılıkları kendilerini çok memnun ettiğini belirterek, “Gençlerin tarih bilinci kazanması amacıyla gerçekleştirilen projede, ilimiz gençliği toplamda 42 bin 679 adet mektup yazarak, ecdadına sahip çıkan bir nesil olduğunu göstermiştir” dedi.

Arkaltı, Proje başladığı günden itibaren gece gündüz demeden çalışan, Kilis Genelinde 42 bin 679 adet mektup yazılmasını sağlayan, Gençlik Merkezi Ofis ekibi ve Gönüllü üyelerine de özverili çalışmalarından dolayı Gençlik Merkezi üyelerine ve Kilis Halkına duyarlıklarından dolayı, teşekkür etti.

Kaynak: IHA

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.