MALATYA BAYANLAR SPOR KULÜBÜ, VAN BÜYÜKŞEHİR’E ELENDİ

Kadınlar 3. Lig Play-Off 2. tur maçında Malatya Bayanlar Spor Kulübü, Van Büyükşehir Belediyespor’a 2-1 mağlup olarak elendi.Bingöl Şehir Stadı Sentetik Saha’da oynanan maçın 32. dakikasında Ceylan Kı...

Malatya Bayanlar Spor Kulübü, Van Büyükşehir’e Elendi

29 Mart 2015 Pazar 13:13

Kadınlar 3. Lig Play-Off 2. tur maçında Malatya Bayanlar Spor Kulübü, Van Büyükşehir Belediyespor’a 2-1 mağlup olarak elendi.

Bingöl Şehir Stadı Sentetik Saha’da oynanan maçın 32. dakikasında Ceylan Kılıç’ın attığı golle 1-0 öne geçen Malatya Bayanlar Spor Kulübü, Van Büyükşehir Belediyespor’un 2 penaltı golüne engel olamayınca maçı 2-1 mağlup tamamlayıp elendi. Malatya Bayanlar Spor Kulübü Başkanı Doğan Çelebi, elendikleri için üzgün olduklarını kaydederek, “Penaltıdan yenilen gollerle mağlup olmak daha da üzücü” dedi.

2. tura kadar gelen takımındaki her oyuncuya tek tek teşekkür eden Çelebi, “Kızlarım gerçekten buraya kadar yüreklerini otaya koyarak geldiler. Hepsine tek tek teşekkür ediyorum. Bence büyük bir başarı. Tabi bizim hedeflerimiz hiçbir zaman bitmeyecek. Bunun için de çalışmalara şimdiden başlayacağız. Ben bize inanan herkese teşekkür ediyorum. İnşallah Malatyalı kadınların neler yapabileceğini herkese göstereceğiz” diye konuştu.

Kaynak: IHA

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.