METEOROLOJİDEN 10 İL İÇİN UYARI!

Devamını Oku..

Meteorolojiden 10 il için uyarı!

15 Şubat 2018 Perşembe 16:57

Haftanın ilk büyük kısmı yağmur haberleri gelirken, vatandaşlar haftanın devamında hava durumu nasıl olacak sorusuna cevap arıyor. Meteoroloji’nin son dakika hava durumu tahminlerine göre uzun süredir sıcak şekilde devam eden havalar mevsim normallerine dönüyor. Bu Türkiye’nin özellikle batı kesimlerinden yağmur haberleri gelecek, Anadolu yağışlardan daha az etkilenecek.

Hava durumu tahminlerine göre yağmurlu hafta geldi, birkaç gündür yurdun batı kesimlerinde etkili olan yağmur yağışı hafta boyunca sürecek. Haberler iyi, sıcak geçen kışın son verileri mevsim normallerine dönecek. Hava sıcaklıkları kış ortalamaları seviyelerinde seyredecek.

İSTANBUL’DA SICAK GÜNLER BİTTİ

İstanbul’da geçtiğimiz hafta 13-14 civarına kadar yükselen sıcaklıklar bir süredir mevsim normallerinin üzerinde seyrediyordu. Bu hafta İstanbul’da yağmurla beraber hava sıcaklıkları da mevsim normallerine inecek. Kış kendini hissettirecek…

BATI YAĞIŞLI ANADOLU KURAK

Yağmurlu hafta yurdun batı kesimlerini daha çok etkilerken tarım için önemli olan yağışlardan Anadolu daha az etkilenecek. Anadolu’da sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerine çıkarken salı günü Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı dolaylarında kısa süreli kendini gösterecek kar yağışları haricinde kar beklenmiyor.

İşte yağış olacak günler ve iller;

aaa21.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.