ODADAN KAÇIŞ, OYUNCULARINA FARKLI BİR DENEYİM SUNUYOR

Türkiye’nin yeni trendi gerçek evden kaçış konsepti ile ipuçlarından yola çıkarak katılımcıların kilitli odalardan çıkmaya çalışması için tasarlanan ’Odadan Kaçış’, Ankara’da ve İstanbul’da her yaştan...

Odadan Kaçış, Oyuncularına Farklı Bir Deneyim Sunuyor

30 Mart 2015 Pazartesi 09:43

Türkiye’nin yeni trendi gerçek evden kaçış konsepti ile ipuçlarından yola çıkarak katılımcıların kilitli odalardan çıkmaya çalışması için tasarlanan ’Odadan Kaçış’, Ankara’da ve İstanbul’da her yaştan oyunculara hizmet veriyor.

Eylül 2014’te İstanbul’da, Ocak 2015’te Ankara’da kapılarını açan oyun, farklı konsepti ile dikkat çekiyor. İstanbul’un eski evlerinden birinde geçen Belis’in Hikayesi senaryosunda oyuncuların ipuçlarını takip ederek kilitli odalardan çıkması gerekiyor. Ankara’daki oyuncular ise Profesör’ün Hikayesi senaryosunda insanlığın kaderini belirleyecek tutsak bir profesörün hikayesini çözmek zorunda.

Oyunculara iki ayrı şehirde iki farklı senaryo sunan Odadan Kaçış’ta oyuncuların zekalarını ve yaratıcılıklarını birlikte kullanmaları gerekiyor. Oyunculara kaçış hikayelerini tamamlamaları için 1 saat veriliyor. En az 2, en fazla 5 kişi ile oynanan oyun için www.odadankacis.com adresinden rezervasyon yaptırmak gerekiyor.

Kaynak: IHA

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.