ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİNDEN HUZUREVİ ZİYARETİ

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Hürriyet Ortaokulundan bir gurup öğrenci, yaşlılar haftası dolayısıyla Kenan Sucuoğlu Huzurevini’ni ziyaret etti. Okul Müdürü Karanfil Bilgin, Müdür Yardımcısı Gülay...

Ortaokul Öğrencilerinden Huzurevi Ziyareti

30 Mart 2015 Pazartesi 13:18

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Hürriyet Ortaokulundan bir gurup öğrenci, yaşlılar haftası dolayısıyla Kenan Sucuoğlu Huzurevini’ni ziyaret etti. Okul Müdürü Karanfil Bilgin, Müdür Yardımcısı Gülay Ayaz ve Bilişim Teknolojisi Öğretmeni Bekir Tuna öncülüğünde yapılan ziyarette coşku yaşandı.

Burhaniye de, Hürriyet Ortaokulunda her sınıftan temsilcilerin yer aldığı öğrenci ziyaret grubunun, Yaşlılar Haftası dolayısıyla yaptığı ziyarette eller öpülüp hal ve hatırlar sorulurken, yaşlılar da mutlu oldu. Sıcak bir ortamda geçen ziyarette öğrenciler yaşlılara çiçek ve kolonya hediye etti. Yaşlılar ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirirken, öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti. Ziyarete katılan öğretmen ve öğrencilere teşekkür eden Okul Müdürü Karanfil Bilgin,” Yaşlılık, insan hayatının çok özel bir dönemidir. Yaşlılarımız dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımızdır. Yaşlılık dönemi itibar, özel alaka gerektirmektedir. Bu aynı zamanda yaşlılarımıza bir minnet borcudur. Yaşlı bireylerin toplumla bütünleşmesi, daha aktif olması ve yaşama bağlı kılınmaları gerekir. Bizlerde bu ziyaretimizle yaşlılarımıza yalnızlıklarını unutturmak, onlarla sohbet etmek istedik. Çocuklarımıza yaşlılarımızı hatırlamanın, onlara gereken değeri vermenin, önemini göstermek istedik.” dedi.

Kaynak: IHA

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.