PAKMAYA, ENERJİ VERİMLİLİĞİ KONUSUNDA KARARLI ADIMLAR ATIYOR

Enerji verimliliği için fabrikalarında birçok yatırım ve düzenleme hayata geçiren Pakmaya, ISO 50001 Enerji Yönetim Sistemi Belgesi almaya hak kazandı. Pakmaya, böylece enerji verimliliği konusunda kararlı adımlarına bir yenisini daha eklemiş oldu.

Pakmaya, enerji verimliliği konusunda kararlı adımlar atıyor

27 Ocak 2024 Cumartesi 10:44

Maya ürünlerinin yanında fırıncılık, değirmencilik, pastacılık ve ev tüketim ürünleri alanlarında geniş bir ürün yelpazesi sunan Pakmaya, Enerji Yönetim Sistemi sertifikasyon süreçlerini tamamlayarak ISO 50001 Enerji Yönetim Sistemi Belgesi’ni almaya hak kazandı.

Kocaeli (İzmit), Düzce ve İzmir Kemalpaşa’daki tesislerde eş güdümlü olarak yapılan denetimler ile fabrikalar, bundan sonraki süreçte her yıl gözden geçirme kontrollerinden ve üç yılda bir tekrarlanan FAZ 2 kapsamındaki belgelendirme denetiminden geçecek.

whatsapp-gorsel-2024-01-27-saat-10.44.20_7c5c6e58.jpg

Bu belge ile enerji kaynaklarının mevcuttaki ve gelecekteki kullanımlarının sistematik şekilde izlenmesi, iyileştirilmesi ve enerji tasarrufu sağlanmasını hedefleniyor. Kontrollerdeki nihai amaç, enerji tüketimi olan işletmelerin bu denetimleri geçerek ülkemizdeki enerji tasarrufuna ve sürdürülebilirliğe katkı sağlamak.

5 kıtada 130’dan fazla ülkeye ihracat yapma başarısını gösteren Pakmaya, mayanın yanı sıra, fırıncılık, değirmencilik, pastacılık ve ev tüketim ürünlerindeki üstün kalitesi, zengin ürün yelpazesi, yenilikçi

adımlarla kendini günden güne geliştiren Pakmaya, üretim yolculuğuna enerjisini koruyarak devam ediyor.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.