ŞABAN BURAK SEÇİM BÜROSU AÇTI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Milletvekili Aday Adayı Şaban Burak’ın seçim koordinasyon ve iletişim bürosu çok sayıda partilinin katılımıyla açıldı.Burak’ın Seyhan ilçesi Reşatbey Mahallesi’n...

Şaban Burak Seçim Bürosu Açtı

31 Mart 2015 Salı 07:43

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Milletvekili Aday Adayı Şaban Burak’ın seçim koordinasyon ve iletişim bürosu çok sayıda partilinin katılımıyla açıldı.

Burak’ın Seyhan ilçesi Reşatbey Mahallesi’nde bulunan seçim koordinasyon ve iletişim bürosu çok sayıda partilinin katılımıyla açıldı. Açılışta partililere hitap eden Şaban Burak, “Üç hilalli bayrağı zirveye dikmek için seni, beni, onu bırakalım, MHP’yi iktidara taşımak için, Başkanımız Bahçeli’yi başbakan yapmak için yılmadan koşalım” dedi.

Yeniden bir dirilişin yolunu açmak için milleti hak ettiği yere taşımak gerektiğini kaydeden Burak, “Bunun için mecliste olmak, milletvekili olmak veya bir makamda oturmayı hedeflemek yerine bu mefkurenin bir kurtuluş planı olduğuna da inanmak gerek” diye konuştu.

Burak, şöyle devam etti:

"Sizin bir yerlerde oturan vekili olmayı değil, sizin değerlerinizi bulunduğu her yerde dillendiren sözcünüz olmak istiyorum. Bizim insanca yaşama hakkımızın olduğu gerçeğinden hareketle, sizin önünüzü açacak, üretime katkı sağlayacak fırsatların hazırlanması ve üretken bir toplumun oluşmasının yolunun açılması için kanun teklifleri vermek istiyorum. 4 kilo kömür, 5 kilo makarna vererek geçici çözümler üreterek milleti başkalarından beklentiye alıştırmak yerine, milletin üretime katılmasını sağlayıp herkesin kendi ayakları üstünde duracağı fırsatın veya fırsatların oluşmasının öncüsü ve savunucusu olmak istiyorum. Ben sizin vekiliniz değil, bizzat sizin kendiniz olmak istiyorum. Beni vekil olarak görmek istiyorsanız bana oy vermeyin, destek de vermeyin. Beni sizin aslınız olarak görmek istiyorsanız lütfen bu eli tutun.”

Kaynak: IHA

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.