SELÇUK ÇEBİ ENGELLİLERİN SESİ VE KULAĞI OLACAK

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Dünya Şampiyonu Selçuk Çebi, Trabzon İşitme ve Konuşma Engellilerini Koruma ve Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret etti.Dernek Başkanı Ali İhsan Ay, Dünya Şampiyonu...

Selçuk Çebi Engellilerin Sesi Ve Kulağı Olacak

28 Mart 2015 Cumartesi 13:43

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Dünya Şampiyonu Selçuk Çebi, Trabzon İşitme ve Konuşma Engellilerini Koruma ve Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret etti.

Dernek Başkanı Ali İhsan Ay, Dünya Şampiyonu Çebi’nin kendilerini ziyaret edip sorunlarını dinlemesinden dolayı son derece memnun olduklarını belirterek ”Biz işitme ve konuşma engelli insanlarız. İş yapma konusunda fizik olarak bir sıkıntımız yok. Belediyelerimizin sanayicilerimizin bizden faydalanmalarını istiyoruz” dedi.

Dünya Şampiyonu Selçuk Çebi ise ”Bizim sizi anlamamız için kurslara ihtiyacımız var. Düzenleyeceğiniz ilk kursa ben de katılacağım. Hayatın içinde de her şey var. Bizim sizi anlayıp dinleyip yardımcı olmamız lazım. Bunun içinde sizin işaret dilinizi öğrenmemiz lazım. Hiç olmasa birkaç işaret dili ile sizi anlamamız lazım. İçinizden çok başarılı sporcular çıkıyor. Zaman zaman onlarla antrenman bile yapıyorum. Sizin sorunlarınızı dile getirmek çözüm bulmak destek olmak için elimden geleni yapacağıma söz veriyorum” diye konuştu.

Kaynak: IHA

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.