Bioenerji uzmanı Çağlar Seziş, ülser ve ülseratif kolit rahatsızlığını bioenerji ile yenmenin mümkün olduğunu söyledi.
Günümüzde yediğimiz hemen hemen her türlü besinde hormon, GDO gibi problemlerle karşı karşıya olunduğunu belirten uzmanlar, bu yüzden mide ve bağırsak problemlerinin gün geçtikçe artığını söyledi. Ülser ve ülseretif kolit hastalığının mide ve bağırsak hastalıkları olduğunu belirten uzmanlar, “Mide veya onikiparmak bağırsağında oluşan yara ve doku kaybı ülsere dönüşürken, sebebi henüz tam olarak bilinmeyen çevresel ve kalıtsal faktörlerin birlikte rol oynadığı ve sıklıkla gençlerde görülen hastalık ise ülseratif kolit adını almaktadır. Ateş, karın ağrısı, ishal, kanama gibi bulgularla ortaya çıkan ülseratif kolit, aslında kalın bağırsağın iç yüzündeki tabaka iltihaplanmasıdır. Kalın bağırsağın çeşitli yerleri tutulmakla birlikte en sık rektum denilen bölge, yani anüse en yakın kısım tutulur. Hastalık kişiden kişiye farklılık gösterebilir. Kimisinde hafifken, kimisinde ise şiddetli olabilir. Ülseratif kolitin alevlenme ve iyileşme dönemleri vardır. Bu hastalığın bulaşıcı bir özelliği yoktur” dedi.
Bioenerji uzmanı Çağlar Seziş ise, çeşitli rahatsızlıkların bioenerji ile hızlı bir şekilde iyileşme dönemine girdiğini belirterek, “İnsan bedeninde biriken negatif enerji, sıkışarak bir blokaj oluşması sonucu pozitif enerjinin akışına ve vücuda girmesine engel oluyor. Bu da hem psikolojik hem de fizyolojik olarak kişiyi etkiliyor. Bioenerji uygulamasıyla şiddetli olan ülseratif kolitlerin kısa sürede şiddetinin azalması, daha sonra ise tamamen geçtiğini görebiliyoruz. Bir yan etkisi olmayan bioenerji, ülser ve ülseratif kolit rahatsızlığını zorlanmadan yok edebiliyor” diye konuştu.
Ülseratif kolit rahatsızlığının mutlaka ciddiye alınması ve tedavi edilmesi gereken bir rahatsızlık olduğunu kaydeden Seziş, “Kalın bağırsakta yaralar meydana getirerek kanama ve vücut sıvılarında kayıplara yol açar. Biz bunları bioenerji ile önleyebiliyoruz. Müzmin bir hastalık olan ülseratif kolit zaman zaman şiddetlenir, diğer durumlarda ise sessiz seyreder. Belirtiler ve belirtilerin şiddeti yaranın oluştuğu bölgeye göre değişir. Hastalık şiddetlendiği zaman kramp şeklinde karın ağrısı görülür. İshal sık görülen bir belirtidir ve ishalle birlikte kanama olabilir. İltihap arttıkça ve şiddetlendikçe ateş, bulantı, kusma, ağrı, halsizlik artabilir. Kişiler rektum bölgesinde iltihap varsa hastalar sık sık dışkılama ihtiyacı hisseder” dedi.
Kaynak: IHA
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.